Voorwaarden Ludwig bij je Thuis

Stichting LUDWIG doet zijn best om de informatie op deze website juist en volledig te presenteren. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan kunnen er geen rechten aan deze informatie worden ontleend.

Bevestiging optreden

Via de website van Stichting LUDWIG kan je een gratis optreden in onze webwinkel bestellen in het kader van “LUDWIG bij je thuis”. Wij willen je erop attent maken dat een optreden pas definitief tot stand komt als een optreden is bevestigd vanuit onze organisatie. Dit is alleen het geval wanneer je in Amsterdam woont (postcode 1000-1109), de gegevens juist en volledig hebt verstrekt en er vanuit LUDWIG een bevestigingsbericht is verstuurd per email.

LET OP: musici van LUDWIG kunnen ten alle tijden beslissen om een optreden af te breken, dan wel niet plaats te laten vinden. Dit in overleg met de directie van Stichting LUDWIG.

Gratis optreden

De optredens worden kosteloos aan je geleverd, mede hierdoor mag je dan ook geen entree vragen voor het toehoren van dit concert.  In het kader van goed gastheerschap wordt het natuurlijk erg gewaardeerd als je onze musici kunt voorzien van versnaperingen.

Aansprakelijkheid

Stichting LUDWIG kan niet aansprakelijk worden gesteld in het geval van schade, diefstal of enig andere vorm van letsel.

Klachten

Heb je een klacht over een van onze optredens of diensten? Neem dan contact op met onze organisatie via info@ludwiglive.nl.